Soi: Sentenced - Excuse me while I kill myself

"I will pull this through,
Not having a reason's no excuse."

Haaveilen uusista vaatteista. Nimenomaan sen takia tänään ei kuulukaan mitään kurjuutta kummempaa. Konkurssi, juuri se tässä minua taas uhkaa. ;) 

 

Haaveilen uusista joogailu vaatteista (tällä kertaa Adidaksen luomuksista). Ah.. Olisi se niin mukavaa, tulisi ihan uutta intoa koko touhuun.

Haa, siis, kevään projekti on alkanut. Nappi löytyy myös tuolta alempaa laatikosta, se onkin tosi hieno. Mafaldan käsialaa! Vappupallot, wirnhyrn. Ihailkaa & kadehtikaa:

Projektipikapäivitys: ei mitään uutta, tila on yhä edelleen "ei raskaana, ei oireita, ei mitään". Nyt kp jotakin, ennen ovulaatiota kuitenkin. Tässä kierrossa en laske mitään, en suunnittele mitään, enkä edes (paljoakaan) ajattele. Paitsi välillä. Mitenhän tämä tekniikka? Projektilaiset.

Arvatkaapa mitä! Meille tulee vesi ja sähkö ihan normaalisti, eikä kukaan halua enää alkaa purkamaan seiniä. Loistavaa!

Lievää stressiä on ilmassa, en ole vieläkään keksinyt miten aloittaa ensimmäinen kirje kummilapselle. No, ehkä vielä keksin jotain riittävän fiksua. Toivottavasti.

Olen oppinut muuten jotain uutta, miltä tuntuisi jos minäkin (huomatkaa tässä kohtaa sarkazmi) lopettaisin postauksen aina näin:
xoxo rakkauslapsi xoxo
 
Herättääkö mitään tunteita? :D Joo, olen kauhea, kerrassaan kamala. Olen jopa pohtinut erästä asiaa, nimittäin ANTIMUOTIBLOGIN perustamista. Extrana kuvia, joissa RL makaa, RL pissaa, RL istuu, RL seisoo jalat ristissä, RL nauraa, RL leikkii, asut vain vaihtuu. (RL = rakkauslapsi xoxo) Ei, mutta on hyviäkin muotiblogeja. Erikoisia, ihan tavallisten ihmisten pitämiä (huom. tavallisuus = erikoisuus. Minä ja kieroutunut pääkoppani), kuten More to love, Fashion diary by me, öö.. Siinäkö ne nyt oli? Lukeeko kukaan mitään sellaista mistä olisi aihetta kertoa? 
 
Tässä vielä muutama tosi inspiroiva blogi Make up your Jangsara ja Killer Colours - Get some colour on.