Vauva-asiassa ei mitään uutta, kaikki siten miten aina. Ei paniikkia, ei vielä perheenlisäystä. Kuulostaapa positiiviselta. No, sitten ajan kanssa. Pidetään nyt tätä positiivisuutta vain yllä.

Tänään aion mennä kuntosalille! (Legendaarista.)

 

Aloitan nyt vain tekemällä vähän, jotta kunto nousisi, eikä tuntuisi niin tuskalta. Eli teen melkein kaikkia liikkeitä 15 liikkeen sarjoissa ja 3 toistoa jokaiseen sarjaan. Tuo 3 vain on tuntunut nyt minulle sopivalta, samaten tuo 15. Joten teen niitä nyt jonkun aikaa, sitten lisätään jos lisätään.

Alkulämmittelynä on 15 minuuttia juoksumatolla. Kävelyn, hölkän ja juoksun välillä vaihdellen + venyttely.

 

Itse liikkeet, nyt tulee muuten taas hyviä selostuksia, kun en tiedä kaikkien laitteiden nimiä :D

3x20 vatsalihasliikkeitä (tietyn löllerön takia näitä tehdään vähän enemmän)

3x20 selkälihasliikkeitä

3x15 punnerruksia

3x15 molemmille käsille eli yhteensä 6x15 käsipainoilla harjoittelua, hauis sekä ojentaja

3x15 reisilihakset (laite, jossa istutaan) pienillä painoilla (liikutetaan jalkoja sivuille..? Epämääräistä, tiedän)

 

Ja loppuverryttelynä 15 minuuttia kuntopyörällä, tietysti myös venyttely.

 

Huomenna joogaan!

 

On muuten kumma jos ei nyt jo ala laihtua. Liityin myös kiloklubiin ja kappas, kuvittelin syöväni hyvin ja terveellisesti, mutta listattuna ruuat näyttivätkin ihan eri laisilta. Ja syön liikaa, liian rasvaista, sekä täysin epäterveellisesti. Muutos tulee nyt!

Extrana vielä:

Venäläisiä flunssan ja kurkkukivun hoito vinkkejä ;)
 
Vinkki 1. Taittele pieni vanulappu tai liina ja kastele se vodkassa (vaihtoehtoisesti myös koskenkorva käy). Asettele laput kaulalle turvonneiden rauhasten kohdille ja sido huivi/kaulaliina pitämään lappuja paikoillaan. Vaihda vanulaput muutaman tunnin välein.
 
Vinkki 2. Pilko todella voimakas chili pieniksi paloiksi. Sekoita vodkan kanssa. Anna hetki hautua ja juo. Toista 1-3 kertaa. Chiliä ei ole pakko joka ryypyn jälkeen lisätä, sitä yleensä lasiin jää sopiva määrä. Huom. vain iltaisin.