Halusin nyt oikeasti ajatella oman elämän plussia ja miinuksia. Huoh, toivottavasti niitä miinuksia ei tule enemmän kuin plussia. Eikä pelkästä elämästä, vain ihan itsestäni, mikä on hyvää ja mikä ei ole niin hyvää.

Plussat
+ minulla on töitä
+ olen suht terve, mitään vakavaa (vielä) ei ainakaan ole löytynyt
+ olen realisti.
+ taidankin olla pessimisti, ne kun ei pety koskaan
+ jaksan toivoa hulluja asioita, joten en taida olla realisti, enkä pessimisti
+ olen suht rehellinen (pidetään mielessä, että kaikki on suhteellista)
+ olen empaattinen, en kylläkään aina
+ tykkään (yleensä) tehdä töitä eli olen ahkera
+ kiltti, en yleensäkään vittuile turhasta
 
Miinukset
- olen kyynistynyt vuosien varrella ihan liikaa
- en pidä työstä, jota teen
- minulla ei ole mitään harrastuksia, joista oikeasti nauttisin (jooga nyt on jooga, mutta se nyt on liikunta, enkä minä ole liikuntaihminen)
- äkkipikaisuus
- valkoiset valheet
- juon liikaa kahvia, joskus menee koko yö täristessä tai keskittymiskyky päivällä häviää todellakin kokonaa
- sarkasmi
- provosoidun todella helposti, ehkä välillä turhastakia
- olen kuitenkin aika herkkä, vaikka päälle päin olisin kuinka kova (tästä todisteena kuukausittain tapahtuvat itkupotkuraivarit, joita ei onneksi kovin moni ole joutunut todistamaan)
- yleensä en jaksa keskittyä muutenkaan yhteen asiaan kovin kauaa
- en ole kovin ymmärtäväinen (aluksi), mutta ymmärrän kyllä paljonkin asioita, vaikka sitä onkin vaikea uskoa
 
Tässähän on paljon enemmän miinuksia kuin plussia. Ihan tyhmä lista. ARGH.
 
 
Ekstrana tämä artikkeli, jonka löysin Ilta-Sanomien sivuilta. Liilalla minun kommentteja, kun ärsytti niin paljon.

Nainen, näin saat kumppanisi hankkimaan täydellisen lahjan
 (Jeesus kristus mikä otsikko, eikö sitä voi suoraan sanoa, minkä lahjan haluaa?!)

 Keittokirja, monitoimikone, liput jääkiekon liigapeliin - kuulostaako tutulta?

(Miehestä kuulostaa varmaan myös tutulta - hammasharja, sukat, kalsarit ja partavaahto)

Hyvistä aikomuksista huolimatta onnistuneen joululahjan hankkiminen teettää miehelle paljon päänvaivaa, ja toisinaan ylilyönneiltä tai latteuksilta ei valitettavasti vältytä.

Ja naisethan on luonnolisestikin lahjakoneita, aina sattuu juuri se oikea lahja käteen, voi "#¤"%!/¤)(%!%¤(!(/#/!%¤!

Älä huoli, vaikka kumppanisi olisi toivoton lahjojen hankkija. Varmistaaksesi epämiellyttävät yllätykset ota ohjat hienovaraisesti omiin käsiisi näiden neuvojen avulla.

1. Suorin tapa on antaa hänelle hienovaraisia vihjeitä siellä täällä: marketissa, ravintolassa tai lehteä lukiessa.

Tai esimerkiksi todeta, että voi vitsit, vähänkö mä tarvitsisin uuden ripsenkääntimen, jos haluut, voit ostaa sen lahjaksi. Jouluna, synttäreinä tai ihan muuten vaan. Hienovaraiset vihjeet yleensä nyt vaan menee ohi korvien. Ja samalla on ystävällistä kysyä mitä se POIKAYSTÄVÄ haluaisi jouluna lahjaksi, vai mitä?

2. Mainitse lahjatoiveesi miehelle hyvissä ajoin kerran - äläkä mainitse sitä enää toistamiseen. Näin kumppanisi luulee keksineensä idean itse.

Mitä?! Luulee keksineensä idean itse.. No just joo. Tarviiiko tätä nyt edes kommentoida.

3. Hieman kierompi tapa saavuttaa haluamaansa on seuraava: kehu jotakin ystävättäresi saamaa lahjaa ja mainitse olevasi varsin kateellinen siitä.

Ööh.. Jos minä olen kateellinen jostakin = haluan itselleni samanlaisen, osaan ihan itse mennä hakemaan sellaisen. Miksi tämä pitää sälyttää sille RAKKAIMMALLE?!

4. Puhu miehellesi yleisesti lahjan antamisen tärkeydestä; miten paljon arvostatkaan sitä, että lahja on tarkoin mietitty ja valittu.

Eiköhän se mies tajua sen ihan itsekin. Ja mitäs on sitten valinnut ihmisen joka ei tykkää antaa lahjoja? Ei toisia voi muuttaa, varsinkaan vihjailemalla. Miksi ei voisi vain kysyä, että vaihdetaanko joululahjat vai ei? Miksi kaikki haluaa jotain romanttisrakkauselokuvadraamaa?

5. Viimeinen oljenkorsi on herättää miehesi sisällä asuva alkukantainen kilpailija. Kehu hänelle ystävättäresi poikaystävän antamaa lahjaa. Miehesi yrittää tosissaan pestä kuvitteellisen kilpakumppaninsa.

Meille ei ainankaan olla kavereiden poikaystävistä kiinnostuneita. Siinähän antavat toisilleen mitä haluavat.

+ Jos kaikesta huolimatta käärit tänäkin vuonna lahjapaketista sähkövatkaimen, muista hymyillä miehellesi kauniisti ja kiittää lahjasta. Mikään ei latista tunnelmaa tehokkaammin kuin mökötys jouluna.

Ensinnäkin, jos on itse kuitenkin ostanut poikaystävälleen jotain ihan turhaa, noinniinkuin näön vuoksi ja sitten kehtaa vielä alkaa marmattamaan kun ei sieltä tullutkaan timantteja, eikä sitä eikä tuota. Niin tai näin, eikö pointti ole se, että ajatus on tärkein? Henk. koht. arvostain myös uusia sukkia - niitä ei ole ikinä silloin kun tarvitsen, monitoimikone on nannaa, helpottaisi minun elämää urakalla. Sähkövatkain, ei mikään huono idea, jos sellaista ei ole ennestään. Hei, c'moon sillä saa tehtyä vaikka kermavaahtoa. Sitten vasta vituttaakin jos kermaa pitää käsin ruveta vatkaamaan.

Vinkit antoi kehonkielen asiantuntija Geoff Beattie Mail Online -sivustolla.

Tulipa aggressiot tästäkin artikkelista. Ärsyttää nyt vaan tälläset hapatukset turhasta. Afrikassakin lapset kuolee myös jouluna nälkään! Miksei siitä ole mitään artikkeleita?