Hahaa, kaikki ketkä odottivat parjausta, maailman morkkaamista ja yleistä vittuilua joutuvat pettymään. Tämä on vain haaste jonka löysin!

Tehtävänanto:

Vastaa neljään bloggaamiseen liittyvään kysymykseen ja haasta meemiin neljä muuta blogia.
1. Miten valitsit blogisi nimen ja nimimerkkisi?
Muistan joskus nähneeni kuvan hipeistä ja eräs nainen oli siinä raskaana. Hänellä oli maha paljaana ja raskaus näkyi jo aika hyvin (varmaan n. 7kk menossa), mahan päälle oli kirjoitettu lovechild = rakkauslapsi. Rakkauslapsi viittaa myös siihen kuinka rakastettu omasta vauvastani tulisi ja kuinka rakastettu itse olen ollut.
2. Miksi aloitit bloggaamisen?
Halusin puhdistaa oma päätäni, höpötellä niitä näitä ihan omaksi ja muiden iloksi. Tai iloksi ja iloksi. Riippuu ihan päivästä, mutta pääasiassa blogia on tullut kirjoitettua ihan huvin kannalta. Välillä kuitenkin tunnen oloni aika yksinäiseksi näinkin suuressa maailmassa. Ja loppujen lopuksi, onhan niitä parhaita ystäviä IRL aika vähän. Muutamia, mutta se on riittänyt, enkä usein kaipaakaan enempää. Enkä varmaan osaa oikein avautua kasvotusten.
3. Mikä on ollut parasta, mitä tähän mennessä olet kokenut bloggaamisen kautta? Entä ikävintä?
Blogi on vähän kuin uusi hyvä ystävä. En malta odottaa, että pääsen kertomaan iloja ja suruja. Vertaistukea on tullut, hyviä ja osuvia kommentteja on siellä täällä.
Ikävintä en tiedä. Kukaan ei ole kritisoinut mitenkään erikoisen paljon.. Ainakaan vielä ei ole kaiken maailman anonyymit villiintyneet kommentoimaan (niin kuin joissakin blogeissa).
 
4. Mitä uskot blogillesi tapahtuvan vuonna 2010?
 
Toiveita siitä mitä voisi blogille tapahtua, en vielä tiedä uskoisinko tätä..
.. blogi voisi muuttua vauvablogiksi tai ainakin odotusblogiksi
 
Tätä miettiessä..
.. mutta olen kyllä villiitynyt katsellessani muiden muotiblogeja.. Ei nyt sentään! En minä jaksa ottaa itsestäni kuvia, ei ei ei. Vai jaksaisinko?