Otsikko kertoo taas kaiken.

Tuttava pariskunnalla on yksi lapsi ja toinen tulossa. Pointtina onkin se, että päättivät vääntää vauvan tähän maailmaan heti häiden jälkeen. Ja niin tapahtui. Halusivat pojan ja sen saivat, ihanaa ja onnea heille. Nyt puhuivat tytön hankinnasta. (Eihän se lapsi tietysti mikään auto tai muu esine ole, mutta minä päätin hienostuneesti pitää mielipiteeni itselläni.) Ilmoittivat, että siitoaika (pitkä paskainen nauru tähän kohtaan, mutta pidetään mielessä, minähän en ole katkera) on sitten seuraavalla lomamatkalla. Ja niin tapahtui. Saa nähdä tuleeko tyttö vai ei.

Tässä kohtaa meinasi parku jo tulla, vaikka eihän se minulta mitään ole pois. Eipä tietenkään.

Olen myös havainnut erään asian. Työpaikka on aivan väärä. Työ on mukavaa, ehkä hieman puuduttavaa, mutta työstä pidän kuitenkin. Palkka tulee ajallaa, vapaa-aikaa jää. No, entä nämä ihmiset. Mistä mua oikein rangaistaan? Onko kaikkialla tällaista?

Fakta 1. Työpaikka, jossa enemmistö naisia ei ole yleensä hyvä. Tästähän on tehty tutkimus? Pitäisi olla miehiä saman verran ja asiat luistaisivat paremmin. Paskanjauhanta, piilovittuilu ja nalkuttaminen jäisi kotiin. Porukkaa ainakin täällä tuntuu ärsyttävän jos eivät tiedä ihan kaikkea ihan kaikkien muiden asioista. Ja minä en ole sellainen ihminen, joka kertoo kaikille kaiken. Täällä ehkä anonyymisti aika paljon, mutta en ikinä milloinkaan töissä. Ehei.

Fakta 2. Jos tekee töitä juoruilematta, lasketaan heti ehdottomasti tylsäksi. Onneksi sentään samaan työpisteeseen sattui sellaisia ihmisiä, että huumori, sekä vittuilu lentää. Joskus ollaan hiljaa, joskus huudetaan. Onneksi oven saa kiinni, eikä ole avokonttori.

Fakta 3. Jos kuitenkin onkin ihan oma elämä, eikä siitä töissä ole tullut maininneeksi, on työntekijä jotenkin vajavainen tai muuten vain todella huono ihminen, jonka seuraa kannattaa välttää. Eikä myöskään tervehditä, sen katse voi ehkä tappaa ja sillä on käärmeen kieli. Sehän voi vaikka kirota jonkun alimpaan helvettiin. Ja niinhän se taitaakin aika usein tehdä. ;)

PANIIKISTA vielä sen verran, että en ole ehtinyt vieläkään ostaa isänpäivälahjaa. Isä on tulossa käymään sunnuntaina, eikä mitään havaintoa mitä tehdä. Raha ei ole hieno lahja mielestäni isälle, enkä kirjaa voi ostaa, kun ei ole suomenkielisiä. Englanniksi ei kuitenkaan lue. Vielä vähemmän venäjäksi. No, ehkä löydän jotain pientä ja ilahduttavaa. Ideoita? Anybody?